(VIDEO) Neefikasni bundesligaši: Nula Bajerna, Jović i Gaćinović praznih ruku u Štutgartu!

Sport

24.02.2018

16:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Bajerna nisu uspeli da slome otpor žilave Herte pred svojim navijačima u okviru 24. kola Bundeslige, dok je Štutgart slavio sa 1:o protiv Ajntrahta našeg Mijata Gaćinovića i Luke Jovića.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Miler nije imao rešenja za odbranu Herte

Aktuelni šampion Nemačke Bajern nije uspeo da savlada pred 75.000 svojih navijača ekipu Herte, a zato što nije bilo golova možemo da zahvalimo Robertu Levandovskom i golmanu Berlinaca Jarštajnu koji je bio na visini zadatka.

Poljski golgeter iz redova Bavaraca nije uspeo da nastavi svoj besprekoran golgeterski niz, iako je imao daleko više od jedne izgledne prilike da poboljša svoj saldo. Ipak, Bajern je uprkos nuli protiv kluba iz prestonice ostao ubedljivo prvi na tabeli.

RepublikaFoto: Tanjug/AP

Štutgart je sve brige protiv Ajntrahta rešio već u 13.minutu utakmice kada je Tomi doveo "Švabe" u vođstvo i postavio ispostaviće se konačan rezultat ovog susreta nakon jeftine greške gostiju. Frankfurt je igrao sa Mijatom Gaćinovićem u prvoj postavi, dok je Luka Jović ušao u igru u drugom poluvremenu, ali nije uspeo da zatrese mrežu.

Borusija Menhengladbah je uspela da trijumfuje na neugodnom gostovanju kod Hanovera, a jedini strelac gola bio je Kramer u 72. minutu. 

Hofenhajm i Frajburg su podelili bodove odigravši 1:1, a prednost domaćina golom Kramarića u 57. minutu anulirao je ove sezone vrlo efikasni Nils Petersen golom sa bele tačke u 72. minut i doneo Frajburgu vrlo važan bod u borbi za opstanak.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading