Vučelić ne ostavlja dilemu: PUNA PODRŠKA ĐUKIĆU!

Autor: Večernje novosti

Sport

23.02.2018

21:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik FK Partizan Milorad Vučelić osvrnuo se u razgovoru za "Večernje novosti" na učinak crno-belih u Evropi ove sezone i podvukao da uprava snažno podržava šefa struke Miroslava Đukića.

RepublikaFoto: Starsport
Vučelić: Bilo je borbensti i želje, ali je pobedio bolji tim

- Naša očekivanja su bila veća od mogućnosti ekipe. Viktorija Plzenj je, jednostavno, igrala bolje nego u Beogradu. Mi nismo podbacili u borbenosti, protivnik je bio vidno bolji. Nismo stvorili nijednu šansu, što dovoljno govori. Bilo je borbenosti, volje, želje, ali pobedio nas je bolji tim - izjavio je Vučelić za "Novosti".

Iako je javnost bila prilično oštra prema treneru Đukiću, prvi čovek crno-belih je poručio da nema smene trenera.

- Đukić ostaje, naravno. Mi očekujemo da ostvari određene rezultate u Kupu i prvenstvu. Rezultata mora biti i to je ono što je normalno. Mislio sam i ja da će Partizan biti agresivniji, ali to je već u kompetenciji trenera i stručnog štaba.

Vučelić je rekao za "Novosti" da su sada očekivanja od kluba mnogo veća, kao i da će "Parni valjak" uvek ići na prezimljavanje u evropskim takmičenjima.

- Sad očekujemo da svake godine prezimimo, da to postane navika. Nekoliko takvih sezona bi nam dobro došlo. Rekao sam saradnicima - da se Plzenju dogodilo da je izgubio i ispao, oni bi naravno bili tužni, ali sutra bi bio novi dan. Mi smo stalno u fazi nekih herojskih podviga - zaključio je Vučelić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading