Stojković o kraju u Ligi Evrope: BOG JE ODLUČIO DA ISPADNEMO!

Sport

24.02.2018

06:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bez dlake na jeziku, golman Partizana Vladimir Stojković bio je jedan od retkih raspoloženih za priču posle poraza od Viktorije Plzenj (2:0) i eliminacije u šesnaestini finala Lige Evrope.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Stojković: Viktorija je zajedno godinama na okupu, dok se mi "krpimo"

Iako je javnost poprilično iskritikovala crno-bele, pre svega Stojkovića, zbog loših intervencija kod oba gola u Češkoj, popularni Stojke prezadovoljan je sezonom voljenog kluba kako u Evropi tako i po mnogim drugim stvarima.

MIZERNE PLATE

- Mi smo unapred bili izbačeni od Videotona, pa smo ipak prošli. Podigli smo apetite i javnost je očekivala da osvojimo Ligu Evrope. Budite svesni da 80 odsto ovih momaka zarađuje samo nekoliko hiljada evra, što je mizerno u odnosu na naše protivnike - počeo je iskreno Stojković.

O samom protivniku apostrofirao je ono najvažnije - da je to ekipa koja je zajedno godinama, dok se Partizan "krpi".

Stojke: Suđeno je bilo da izgubimo

DOŠLI DO PERFEKCIJE

- Nemaju potrebe da prodaju igrače, a mi od toga živimo. Dali smo 200 odsto svojih mogućnosti. Takvi smo mi Srbi, uvek očekujemo nerealno, a i ovako smo napravili istorijski uspeh. Bog je rekao "ne može dalje", suđeno je bilo ovako. Dao bih parče ruke da mi odseku da prođemo, ali protiv više sile se ne može - kaže najbolji srpski golman i podseća na sve šta ih je snašlo od prošlog leta:

- Došao je novi trener, uzeo vruć krompir posle duple krune, levi bek, štoper, dvojica zadnjih veznih... Najlakše je otići posle titule, treba neko i da preuzme kormilo posle. Teško je to ukomponovati za kratko vreme, a mi smo uradili nemoguće i doveli do perfekcionizma - završio je Stojković.

Stojke: Nas su eliminisali još pre meča sa Videotonom, a stigli smo do proleća

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading