"Grobari" najsvetlija tačka crno-bele ekspedicije: ČESI PUNI HVALE ZA NAVIJAČE PARTIZANA!

Autor:

Sport

23.02.2018

16:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Gostovanje Partizana u Plzenju retko ko će pamtiti po dobrom, imajući u vidu rezultat i igru crno-belih u Češkoj. Ipak, domaći navijači, mediji i policija vrlo su se pohvalno izrazili o "Grobarima" i njihovoj podršci na "Dosen areni".

RepublikaFoto: Printskrin
Pristalice Partizana se pokazale u pozitivnom svetlu u Plzenju

Oko 1.000 "Grobara" bilo je na tribinama "Dosan arene", pre utakmice su automobilima i autobusima stigli u centar grada, gde nije bilo nijednog incidenta.

- Nije bilo nikakvih problema - rekla portparolka plzenjske policije Martina Korandova. 

Na putu do stadiona Partizanove pristalice su klicale Kosovu i Ratku Mladiću, a pojedini navijači sa šalovima Viktorije su aplaudirale i pozdravljale "Grobare". I kada je upaljeno nekoliko baklji od strane gostujućih fanova nije bilo nikakvih incidenata, već se sve završilo pesmom i gromoglasnim navijanjem.

"Sve je prošlo bez ikakvih nesuglasica, gostujući navijači su u miru napustili stadion, a potom i grad", dodala je Korandova.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading