Trener Viktorije zazire od Partizanovog tandema: JEDAN JE JAK, A DRUGI OKRETAN!

Sport

22.02.2018

09:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šef struke Viktorije iz Plzenja Pavel Vrba zadovoljan je rezultatom prvog meča protiv Partizana (1:1), ali se ne zavarava da su njegovi izabranici već sada jednom nogom u osmini finala. Štaviše, on smatra da crno-beli imaju mnoštvo aduta u svojim rukama, a barem dva mogu da odnesu pobedu u napetoj igri karata.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Vrba strahuje od strelca iz prvog meča

- Znamo da nam najveća opasnost preti od tandema Tavamba - Suma. Tavamba je jak, verovatno njihov ključni igrač jer je postigao većinu golova. S druge strane, Suma je brz, okretan...Igrači su upozoreni, jasno smo im rekli šta mogu da očekuju od njih dvojice. Znamo šta nas čeka - kazao je Vrba, prenose češki mediji.

Vrba je izjavio da neće previše menjati tim, ili taktiku u odnosu na prvi susret u Beogradu, dok očekuje da njegov kolega na klupi Partizana Miroslav Đukić promeni pristup za revanš.

- Nije isto kada igrate mečeve u grupi i nokaut fazi. U grupi imaš nekoliko mečeva, imaš šansu za popravni, sada to nije slučaj. Njihov odgovor će biti drugačiji, a mi ćemo igrati svoju igru - poručio je trener Plzenja.

Što se tiče igrača Partizana, oni su već izjavili da su spremni i za 120 minuta fudbala na "Dosen areni", pa čak i za šutiranje penala, ukoliko dođe i do toga. Na spisak su se već prijavili Marko Janković i Sejduba Suma, dok je golman Vladimir Stojković najavio da će u penal-seriji "skinuti" barem jedan šut protivnika.

Meč je na programu od 19 časova na rasprodatoj (11.800) "Dosen areni", a na tribinama se očekuje i oko 1.000 navijača Partizana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading