Kurtoa ne zatvara vrata Španiji: Pregovaram sa Čelsijem, ali saslušaću i ponudu Reala

Autor:

Sport

22.02.2018

09:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Golman Čelsija Tibo Kurtoa izjavio je da vodi pregovore sa "Plavcima" u vezi sa novim ugovorom, ali da će njegov menadžer saslušati i ponude iz Madrida, preneli su engleski mediji.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Kurtoa ostavlje sve opcije otvorene

Ugovor Belgijanca ističe 2019. godine, a kako je nedavno izjavio da mu je srce i dalje u Madridu, gde je nastupao u dresu Atletika, novinari su ga pitali da pojasni tu izjavu.

-Nisam siguran oko moje budućnosti, a ono što sam rekao za Madrid je pogrešno shvaćeno. Imam dvoje dece, oni žive u Madridu i nije lako. Ostalo mi je godinu dana ugovora sa Čelsijem i srećan sam što pregovaramo. Oni su mi prvi ukazali poverenje i to neću zaboraviti. Ne mislim da će me (predsednik Reala) Florentino Peres zvati. On će zvati mog menadžera a ovaj će ga saslušati - rekao je Kurtoa, preneo je "Skaj".

Čelsi je u prvom susretu osmine finala Lige šampiona remizirao na svom terenu sa Barselonom 1:1, dok se u Premijer ligi nalaze na četvrtom mestu, bez ikakvih šansi da odbrane titulu iz prošle sezone.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading