Savić: Ovo je bila Božija volja

Autor:

Sport

21.02.2018

20:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaler Crvene zvezde Vujadin Savić izjavio je da mu je teško pala eliminacija od CSKA u 1/16 finala Lige Evropa.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Savić na utakmici protiv CSKA

Prvi meč u Beogradu završen je bez golova, dok je CSKA na svom terenu slavio sa 1:0.

- Imali smo dve sjajne šanse na kraju utakmice, i imamo za čime da žalimo. Ali, evropska bajka se za nas ovog trenutka završila i sada moramo da se fokusiramo na domaće prvenstvo. Mislim da je ovo bila Božija volja. Bilo je emotivno, stvarno nam je svima teško, još večeras ćemo da razmišljamo o tome šta smo mogli i kako smo mogli, a već od sutra fokus će biti samo na Spartaku - rekao je Savić.

On je priznao da su njegovi saigrači teško podneli poraz.

- Bilo jeste teško, nismo navikli da igramo po ovoj temperaturi, ali nije to opravdanje što smo izgubili. Žao nam je svima, ali šta da radimo. Nadam se da će navijači i dalje verovati u nas, dobili smo podršku i posle utakmice jer vide i oni koliko se borimo i koliko se dajemo na terenu - naveo je fudbaler Zvezde.

- Nemam šta da poručim navijačima, sem da veruju u nas kao što su verovali i do sada. Mislim da su nam uvek prava podrška. Uvek su tu uz nas i mislim da nam neće okrenuti ledja sigurno. Dobili smo podršku posle utakmice, jer vide i oni koliko se borimo.

Savić kaže da nije video spornu situaciju iz 46. minuta.

- Ako je igrao rukom onda smo oštećeni, ali šta da radimo, ne možemo nikome da se žalimo. Mislim da je trebalo da postignemo makar jedan gol u ove dve utakmice - zaključio je Savić.

On se potom oglasio i na društvenim mrežama.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading