Milojević: Ponosan sam na ove momke!

Autor:

Sport

21.02.2018

19:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener fudbalera Crvene zvezde Vladan Milojević izjavio je da je ponosan na igrače i pored eliminacije od CSKA u 1/16 finala Lige Evropa.

RepublikaFoto: Starsport
Milojević ponosan na igrače i pored poraza od CSKA

Crvena zvezda je večeras poražena u gostima 1:0 u revanš meču 1/16 finala LE. Ruski klub je prošao dalje, pošto je u prvom meču u Beogradu bilo 0:0.

- Moram da pohvalim moje fudbalere. Bez obzira na rezultat ponosan sam na moje momke. Odigrali smo dobar meč, ali smo ispali. Ovo su utakmice nokaut faze. Možda je trebalo da damo gol za 180 minuta, koji bi nam doneo prolaz dalje. CSKA je dao jedan gol i možda su za taj jedan gol bili bolji od nas - rekao je Milojević posle utakmice za TV Arenasport.

On je rekao da su sitnice odlučile u ovom meču.

- Ovo bi trebalo da bude jedna velika škola za nas. Odlučile su sitnice. Tražili smo ruku pre nego što smo primili gol. Možda jeste bio gol, možda nije. Neću da tražim alibi. Mogu samo da kažem da fudbaleri Zvezde nemaju toliko utakmica u nogama, kao pojedini fudbaleri CSKA. Gledali smo jednoj velikoj ekipi u oči. Polako se vraćamo tamo gde Zvezda pripada, a to je elita. Imali smo šansi da damo gol, nismo ih iskoristili. Sada se okrećemo drugim ciljevima, a to je domaći Kup i prvenstvo - naveo je trener Crvene zvezde.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading