Drogbin sin potpisao za francuskog prvoligaša!

Autor:

Sport

19.02.2018

22:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kao bomba odjeknula je vest da je Drogba potpisao ugovor sa francuskim prvoligašem Genganom, ali ne bivši špic Čelsija Didije, već njegov sin Isak Drogba.

RepublikaFoto: twitter.com/EAGuingamp
Mladi Drogba promovisan u podmlatku Gengana

Mladi Isak je rođen 15. decembra 2005. godine, a Didije je pre nekoliko godina govorio da mu je želja da jednog dana zaigra za reprezentaciju Engleske. Ipak, moguće je da će se situacija sada promeniti, Isak pored Engleske može da igra i za Francusku gde je rođen, ali i Obalu Slonovače, odakle vuče slavno poreklo.

Zanimljivo je i da Drogba senior nije digao ruke od profesionalnog bavljenja fudbalom, pošto i dalje nosi dres američkog drugoligaša Finiksa, gde je tokom prošle sezone postigao 10 golova na 14 utakmica.

Inače, mladi Isak je prošao omladinsku školu Čelsija, kluba gde se njegov otac proslavio i nada se da će ga jednog dana naslediti u plavom dresu kluba sa "Stamford bridža".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading