Aktivirana klauzula za Mbapea, mladi napadač je sada zvaničnom Parižanin!

Autor:

Sport

17.02.2018

20:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pobeda PSŽ-a nad Strazburom od 5:2 i sjajna predstava Nejmara ostavili su u senci vest da je mladi napadač Kilijan Mbape i zvanično prodat "Svecima" iz Monaka.

RepublikaFoto: instagram.com/k.mbappe29
Mbape više ničim nije vezan za Monako

Parižani su 12 rundi pre kraja prvenstva zvanično osigurali opstanak. Matematički, ne mogu da padnu u zonu ispadanja taman da izgube sve mečeve do kraja sezone i to je podatak koji su čekali rukovodioci Monaka.

Kad je letos dogovoreno da se jedan od najtalentovanijih napadača Evrope preseli na Park prinčeva uslov je bio sledeći: pozajmica od 35.000.000 evra, plus otkup ugovora u vrednosti od 145.000.000 evra narednog juna. Pod uslovom da PSŽ u sezoni 2018/2019 igra u elitnom rangu.

Pošto je klauzula bila vrlo lako dostižna bilo je samo pitanje vremena kada će se aktivirati, a sada je i jasno da će već od druge polovine februara Mbape potpisati važeći ugovor sa Pari Sen Žermenom i završiti pozajmicu iz Monaka.

"Kneževi" će na ime ugovora dobiti čak 180 miliona evra za jednog od najtalentovanijih napadača u Evropi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading