NEJMAR PRETI: Ispunite uslove, ili....

Autor:

Sport

17.02.2018

13:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaler Pari Sen Žermena Brazilac Nejmar postavio je čelnicima kluba tri uslova da bi i naredne sezone igrao za francuski tim.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Nejmar na meču sa Realom

Francuski mediji prenose da je fudbalere PSŽ-a dobro uzdrmao poraz od Reala (1:3) u prvom meču osmine finala Lige šampiona.

Ovaj poraz je dodatno uneo nemir u ekipu, a mediji pišu o novim unutrašnjim problemima, sukobima i svađama u svlačionici "svetaca".

Iako, PSŽ-u predstoji revanš protiv Reala, svi su uvereni da će teško biti da sustignu i prestignu prednost Reala.

U centru pažnje ponovo je Nejmar, koji je navodno postavio tri uslova da bi ostao u klubu i naredne sezone.

Prvi je da se promeni trener. Unai Emeri će verovatno biti smenjen i zahteva Nejmara. Međutim, Brazilac traži da u klubu dođe Žoze Murinjo. Portugalac je nedavno produžio ugovor sa Junajtedom i male su šanse da se ovaj zahtev Nejmara ostvari.

Drugi uslov je odlazak Edinsona Kavanija iz PSŽ-a. Nejmar i Kavani komuniciraju samo na terenu, pošto su već mesecima u sukobu. Nejmar predlaže da u Pariz dođu Dibala, Ikardi, Benzema...

Treći uslov je dovođenje novih igrača, posebno na sredini terena. Nejmar smatra da u tom delu tima PSŽ zaostaje za najvećim klubovima. 

Brazilac je navodno zapretio da će otići u Real ako se ne ispune njegovi uslovi. Nejmar je u letnjem prelaznom roku stigao u PSŽ iz Barselone za 222 miliona evra.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading