MILOJEVIĆ pred CSKA: Napad je najbolja odbrana!

Autor:

Sport

12.02.2018

11:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener Zvezde Vladan Milojević ima recept za CSKA (utorak, 18.00), najavio je juriš na gol Moskovljanja, ali nije želeo da ulazi u detalje, dok i dalje nije poznato da li će igrati Ričmond Boaći.

RepublikaFoto: Starsport
Vladan Milojević

- Ovo je prva zvaniča utakmica i CSKA i nama. Zadovoljan sam pripremama, ali ovaj meč biće drugačiji od pripremnih - kazao je Milojević dan pred utakmica sa CSKA.

Ričmond Boaći je i dalje pod znakom pitanja za CSKA.

- Što se tiče igračkog kadra nemam problema. Svi igrači su zdravi. Videćemo jedino Boaći. Raduje me da je odradio trening. Videćemo još . Ostali su orni i spremni. Dilema uvek ima.  Nadam se da ću do pred samu utakmicu da ih otklonim.

RepublikaFoto: Starsport
"Delije"

Imaće crveno-beli pomoć navijača, UEFA se smilovala i ublažila kaznu.

- Najviše smo se pribojavali da ne igramo pred praznim tribinama. Bogu hvala, biće navijača, želja nam se ispunila. Hvala ljudima u klubu na trudu a i ljudima iz UEFA sto su imali razumevanja. Ipak je Zvezda najgledaniji klub. "Delije" će nam biti 12. igrač. Igračima ću reći nemojte da vas ponese atmosfera, oni će reći važi. To je stvar discipline, svako od njih zna šta treba da radi. Huk sa tribina treba da bude samo podstrek. Nismo bili ni živi ni mrtvi dok smo čekali odluku hoće li biti publike. Srbija i Zvezda zaslužuju takvu energiju. Neka huk uplaši protivnika, a nama neka bude podstrek.

O CSKA trener Zvezde Vladan Milojević kaže da je bespotrebno trošiti  reči.

-  Njihova poslednja linija ima vise od 1.000 odigranih utakmica zajedno. Pa sad zamislite koje je to iskustvo. Falio im je centralni napadač, to su resili dovođenjem Muse. Dobro smo ih izanalizirali, kao i oni nas. CSKA ima prepoznatljiv stil igre. Oni su opasni u svim segmentima igre. Neka ostane mala tajna kako ćemo u utorak da se suprostavimo.

RepublikaFoto: crvenazvezdafk.com
Fudbaleri Crvene zvezde

Napad je najbolja odbrana, poručuje Milojević. Ne pada na pamet crveno-belima da se povuku pred "armejcima".

- Ulazimo u nokaut fazu, ostale su 32 ekipe. Odigraćemo dve utakmice najbolje što možemo, nema kalkulacija. Napad je najbolja obrana, oduvek bila. Ako krenete drugačije da razmišljate, to je pogrešno. Ne bih voleo da moji igrači drugačije razmišljaju.

Zvezda prvi meč igra u Beogradu, možda bi bolje bilo da je revanš na "Marakani". 

- I sa Spartom smo bili domaćini, pa tamo revanš. Krasnodar obrnuto. Ne znam šta bi bilo bolje, pripremamo se za ovo što jeste. Naša dužnost da uvek damo sve od sebe, zna se šta je Zvezda, zna se njena istorija. Morate uvek to da imate u glavi.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Vladan Milojević

Ne želi trener Zvezde za meč sa CSKA da kaže da je najveća u njegovoj karijeri.

- Smatram da je svaka naredna utakmica u mom životu najveća. Tako gledam na stvari. Neke su velike, neke manje, ali svaka naredna utakmica je prepreka koju treba da rešim. Sad je to CSKA, pa prvenstvo, pa opet CSKA... Neke su veće u istorijskom smislu, ali pokušavam igračima da prenesem da je svaka naredna najveća.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Gejlor Kanga

Zvezda će sada biti slabija za Kangu u odnosu na jesenji deo, ali Milojević ne želi da plače za onima koji su otišli. 

- Kanga je značajno doprineo, otišao je iz Zvezde, želim mu sve najbolje. Mi sad nemamo Kangu, ne gledamo više tako, naš je zadatak da nađemo rešenje. Svi igrači koji sa igraju jednom će otići, ja ću otići, svi će otići i ne može se plakati za onim ko ode. Drugarstvo koje postoji među igračima je veliko, pokazali su da su kolektiv. Podvukao bih crtu, sve što je iza nas je iza nas. Gledamo budućnost, sledeću utakmicu, daj da ispišemo nove stranice iatorije. To je uvek tako. Zapamtiće se ono što je lepo, što nije lepo neće, tako to uvek bude...

Trener Zvezde Vladan Milojević u ime igrača i stručnog štaba izjavio je saučešće porodici preminulog glumca Nebojše Glogovca.

- U ime igrača i stručnog štaba izjavljujem saučešće povodom gubitka velikog glumca, velikog zvezdaša. Svi nam je jako teško palo. Tamo gde je otišao neka i dalje bodri Zvezdu. Saučešće porodici - kazao je Milojević.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading