Kovačeviću odbrojani dani u Olimpijakosu!

Autor:

Sport

10.02.2018

06:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dva poraza i dva remija u poslednjim mečevima u domaćim takmičenjima dovela su situaciju u redovima višestrukog uzastopnog šampiona Grčke Olimpijakosa do tačke usijanja, a ceh bi prvi mogao da plati bivši napadač Crvene zvezde i našeg nacionalnog tima - Darko Kovačević!

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Kraj ljubavi: Darko Kovačević

Kako prenose grčki mediji, njemu je posao ozbiljno ugrožen usled ozbiljne rezultatske krize koja drma klub iz Pireja. So na ranu su poraz od gradskog rivala AEK u šampionatu i eliminacija iz kupa od istog rivala u svega nekoliko dana, a Srbin je apostrofiran kao jedan od glavnih krivaca.

Kovačević je zvanično tehnički savetnik predsednika Vangelisa Marinakisa, a na teret mu se stavlja što nije napravio koheziju između igrača i stručnog štaba. Srbin je 2010. počeo misiju u Olimpijakosu najpre kao šef skauting službe, ali je tri godine kasnije razrešen te funkcije. Nedugo zatim postao je tehnički savetnik, ali čini se da su mu i na toj poziciji dani odbrojani.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading