Zvezda ubeležila trijumf, Pešić raspoložen protiv Litvanaca!

Autor:

Sport

28.01.2018

14:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prvi pripremni susret tokom današnjeg dana u Antaliji Crvena zvezda odigrala je protiv litvanskog Strumbasa i zabeležila trijumf rezultatom 3:1.

RepublikaFoto: crvenazvezdafk.com
Pešić bio primetan na prvom kontrolnom meču dana

Zvezda je svoju terensku inicijativu tokom prvog poluvremena uspela da kruniše tek u 37. minutu kada je Aleksandar Pešić odlično odreagovao nakon jednog centaršuta, spustio je loptu ka kapitenu Nenadu Milijašu koji je preciznim udarcem sa ivice kaznenog prostora postigao gol - 1:0.

Samo tri minuta kasnije, još jedna dobra akcija crveno-belih, koja je prekinuta tako što je jedan od protivničkih igrača zahvatio loptu u rukom i Zvezda je tako iznudila jedanaesterac. Međutim, Pešič je bio nedovoljno precizan, pa je njegov udarac odbranjen.

Međutim, napadač Zvezde se iskupio za promašaj početkom drugog poluvremena.

Akcija brzonogog Nemanje Radonjića po levoj strani, asistencija za Pešića koji ovog puta ne greši - 2:0 u 49. minutu.

U nastavku meča Litvanci su prepolovili prednost Zvezda na 2:1 iz penala, ali je Pavkov na asistenciju Filipa Stojkovića uspeo da postigne gol glavom i postavi konačnih 3:1.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading