(VIDEO) Crveno-beli stigli u Antaliju, u nedelju test protiv Litvanaca

Autor:

Sport

27.01.2018

11:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Crvene zvezde stigli su u tursku Antaliju gde će obaviti drugi deo priprema za predstojeći prolećni deo sezone. Izabranike Vladana Milojevića već u nedelju očekuje pripremni susret protiv litvanske Suduve.

RepublikaFoto: crvenazvezdafk.com
Fudbaleri Zvezde stigli u Antaliju

Izabranici Vladana Milojevića odradili su i prvi trening u turskom letovalištu. "Dril" je trajao više od sat i po vremena na jednom od dva terena koji se nalaze u sklopu hotela koji su im na raspolaganju. Čitav stručni štab, kao i igrači, prezadovoljni su uslovima koji su ih dočekali u Turskoj, a kao najvažniju stavku ističu upravo kvalitet terena.

Uvodni trening u Antaliji otpočeo je zagrevanjem, kako bi se igrači navikli na podlogu. Nakon nekoliko istrčanih krugova prešli su na vežbe vođenja lopte, uz posebne zadatke šefa stručnog štaba, a radilo se i na kontroli lopte.

RepublikaFoto: crvenazvezdafk.com

Prvi trening je bio samo zagrevanje za prijateljske utakmice, koje očekuju fudbalere Zvezde u Antaliji. Prve su već u nedelju, kada će izabranici Vladana Milojevića dva puta izlaziti na teren.

Prva provera zakazana je za 15 časova, kada će odmeriti snage sa Suduvom iz Litvanije, umesto prvobitno planirane utakmice sa Luč Energijom iz Vladivostoka. Od 18 časova na programu je druga utakmica u kojoj će se Zvezda sastati sa Dinamom iz Bresta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading