PEŠIĆ ZADOVOLJAN PRIPREMAMA: Puno rada, ali i smeha

Autor:

Sport

22.01.2018

17:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Napadač Crvene zvezde Aleksandar Pešić kaže da je vrlo zadovoljan prvim delom priprema, ali dodaje da ekipa još nije na nivou od pre dva ili tri meseca.

RepublikaFoto: Starsport
Pešić briljira u Zvezdi

- Zadovoljan sam, pre svega kako sam ja odradio ove pripreme, ali i cela ekipa. Bile su malo teže pripreme, pogotovo to važi za ovaj prvi deo koji je uvek najteži, ali pregurali smo to najteže. Naporno jeste bilo, ali šef je sve dozirao u dogovoru sa nama, vodio je računa koliko smo umorni i važno je da se niko nije povredio što znači da je sve uspešno prošlo. Polako svi ulazimo u ritam, nismo još na nivou u kojem smo bili pre dva tri meseca, ali  počinjemo i da igramo na treninzima, i to će na drugom delu priprema da bude prioritet - objasnio je Pešić.

Crvena zvezda se trenutno priprema u Beogradu. Crveno-beli će pripreme nastaviti u Turskoj.

- Imamo tri ili četiri dana da odradimo u Beogradu, možda bude i prijateljska utakmica u Beogradu. Polako se spremamo, i ja kažem, kako se igra u pripremnom periodu tako se igra u prvenstvu. Zato treba da pokušamo da pobedimo svaku utakmicu kako bi nam prešlo u naviku, i sa tim metalitetom dočekamo CSKA i prvenstvo - rekao je on.

On je zadovoljan atmosferom u redovima Zvezde.

- Ovde sam već šest, sedam meseci, atmosfera je uvek bila fenomenalna. I kada nam je teško nalazimo snagu jer je nemoguće da ne bude dobra atmosfera pored Gobeljića, Žuleta, Borjana... Nalazimo neku energiju, to nas i održava na pripremama i mislim da ćemo tako da nastavimo - rekao je Pešić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading