Partizane, ugledaj se na Salcburg: AUSTRIJANCI DEMOLIRALI PLZENJ NA PRIPREMAMA!

Autor:

Sport

20.01.2018

17:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Viktorije iz Plzenja su nakon pet uzastopnih pobeda na pripremama doživeli i prvi poraz. I to pravi brodolom, pošto im je austrijski šampion Salcburg spakovao čak pet komada!

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Fudbaleri češkog prvaka doživeli pravu katastrofu na pripremama

Viktorija je bila nepobediva ove zime na pripremama, poslednji u nizu timova koji je pao pred četom Pavela Vrbe bio je i učesnik osmine finala Lige šampiona Bazel, ali je Salcburg pokazao da Česi nisu nepobedivi.

Austrijanci su slavili sa 5:0 i na neki način dali putokaz Partizanu kako bi trebalo da igra protiv lidera šampinata Češke.

Prvo poluvreme obeležio je dvostruki strelac Minamino, koji je mrežu Viktorije zatresao u 25. i 44. minutu.

Tek što je počelo drugo poluvreme, Dabur je povisio na 3:0, a već u 56. minutu je Hvang He-Čan postigao i četvrti gol za Salcburg. Do kraja, za ''petardu'' se pobrinuo 19-godišnji internacionalac iz Malija Amadu Haidara u 76. minutu  - 5:0.

Viktorija je odigrala ovaj meč sa dva različita tima u dva poluvremena, ali niko nije mogao da ih spase od ubedljivog poraza protiv austrijskog prvaka.

Podsetimo, prvi susret između Partizana i Viktorije igra se 15. februara na stadionu crno-belih.


 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading