(VIDEO) FUDBALERI PARTIZANA OBRADOVALI DECU: Crno-bela ljubav preplavila Sremčicu

Autor:

Sport

19.01.2018

09:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Osmesi, praznični i sportski duh preplavili su Sremčicu. Korisnici Ustanove za decu i mlade imali su priliku da se jedan dan druže sa fudbalerima Partizana.

RepublikaFoto: Miroslav Todorović
Fudbaleri Partizana u Sremčici

Zoran Tošić, Bojan Ostojić i Ognjen Ožegović su svojim novim prijateljima čestitali minule praznike i doneli im garderobu sakupljenu u humanitarnoj akciji crno-belih. Bilo je tu i slatkiša, a kako bi sagoreli unete kalorije i šećer, igrači aktuelnog šampiona Srbije su sa svojim domaćinima igrali fudbal, košarku, ali i odmerili snage u bilijaru. Kada se saznalo da će tim Ustanove učestvovati na Sportskoj olimpijadi u Malmeu, Partizan je zahvaljujući svom tehničkom sponzoru Najkiju doneo i deset pari patika momcima koji će se nadmetati u Švedskoj.

- Hvala vam. Na garderobi, slatkišima i donaciji, ali druženju. Sa nestrpljenjem smo očekivali dolazak Partizanovih igrača čije prisustvo im je najveći dar - zahvalila se crno-belima v.d. direktor Ustanove za decu i mlade Sremčica Gordana Ković.

Druženje je ostavilo veliki utisak i na prvotimce iz Humske. Iako im je fudbal specijalnost, izgleda da se najteže bilo razdvojiti od partnera u bilijaru.

- Toliko sam srećan što smo mogli da ponovo dođemo. Neki su se setili da sam bio i prošle godine i zaista mi je puno srce. Pozivam sve da pomognu koliko mogu i da se uvek odazovu ovakvim akcijama. Njihovi zagrljaji i osmesi nemaju cenu. Ima ovde talentovanih igrača, kako smo videli dok smo malo igrali fudbal. Većina navija za Partizan, drago nam je što smo im poklonili originalne dresove koje su odmah obukli - rekli su Partizanovi fudbaleri gotovo u glas.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading