Pukao transfer Kerola u Čelsi! Da li se to otvara prostor za Boaćija?

Autor:

Sport

18.01.2018

21:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sve je izgledalo kao završena priča. Trener Čelsija je među kandidatima za novog (i to rezervog špica) odabrao Endija Kerola. Dogovor između Vest Hema i kluba sa Stamford Briža je praktično bio postignut, Plavci su bili spremni da izdvoje 20.000.000 funti.

RepublikaFoto: crvenazvezdafk.com
Boaći je na meti Čelsija

Prema poslednjim informacijama sa Ostrva transfer je pao u vodu zbog povrede snažnog napadača. Kerol je povredio zglob i biće na terenu minimum šest sedmica. Menadžeru Konteu je hitno potreban napadač i verovatno neće imati prostora da sačeka Kerola.

Engleski mediji su prethodnih dana pisali da će Čelsi birati između Kerola, Bentekea i napadača Zvezde Ričmonda Boaćija. Dakle, stvar je jasna: povreda Kerola mogla bi da otvori vrata Stamford Briža najboljem strelcu Crvene zvezde i odobrovolji čelnike srpskog vicešampiona. Oni uporno, baš kao i Boaći, čekaju ponudu iz Premijer lige, svesni da samo u tom slučaju mogu da zadovolje apetite.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading