Iliev ostao rezervisan: VIŠE NE MOGU DA OBEĆAVAM "BOMBE"

Autor:

Sport

17.01.2018

17:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sportski direktor Partizana Ivica Iliev je u razgovoru "Večernje novosti" najavio da će se neke stvari u vezi sa prelaznim rokom ove zime rešavati tek pred kraj priprema, ali i istakao da možda neće biti nekih "bombastičnih" transfera kakve očekuju navijači.

RepublikaFoto: youtube.com/Danas Conference Center
Iliev: Postavili smo visoke standarde u prethodnim prelaznim rokovima

Prvo, i za sada jedino pojačanje jeste Slobodan Urošević iz Napretka, ali Iliev tvrdi da tu neće biti kraj ove zime. Međutim, on nije želeo ništa otkriva unapred, a izjavio je samo da će neke igrače čekati do poslednjeg dana prelaznog roka ukoliko to bude potrebno.

- Otkad sam na poziciji sportskog direktora postavili smo visoke standarde oko dolazaka i oko odlazaka iz Partizana. "Bombe" ove zime ne mogu da obećavam, jer ćemo možda čekati i poslednje dane prelaznog roka za realizaciju nekog posla. Tu konkretno mislim na Tavambu, kazao je Iliev za Novosti.

Iliev je najavio i jedan potencijalni odlzaka, reč je o Evertonu Luizu koji će se gotovo sigurno preseliti u Italiju.

– Everton je blizu SPAL-a, a mi gledamo da korektno odradimo posao u interesu kluba i u interesu igrača koji je dao mnogo Partizanu. Everton je prekjuče došao iz Brazila, priključio se treninzima prvog tima. Pričali smo, sjajno je raspoložen i nadam se da ćemo ovih dana imati dobre vesti i za njega i za Partizan - istakao je Iliev za "Novosti".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading