(VIDEO) Na Kipru nije tako bajno: ZVEZDU DOČEKALI KIŠA I OLUJA U PAFOSU!

Autor:

Sport

17.01.2018

16:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Crvene zvezde preselili su se na Kipar, gde će odraditi glavni deo zimskih priprema pred nastavak sezone. Međutim, vreme ni izbliza nije tako idilično, kako bi mnogi pomislili kad im se spomene Kipar.

RepublikaFoto: crvenazvezdafk.com
Treninzi Zvezde odvijaju se punom parom na Kipru

- Tri godišnja doba smenila su se tokom današnjeg dvočasovnog treninga. Kada su igrači Crvene zvezde izašli na teren u devet časova i trideset minuta po lokalnom vremenu dočekalo ih je sunčano i toplo vreme, temperatura vazduha iznosila je 15 stepeni. Izabranici Vladana Milojevića još nisu završili prvi krug trčanja kako bi se zagrejali, a nebo je poprimilo sivu boju i počela je provala oblaka - navodi se na sajtu Zvezde.

Igrači su na treningu bili podeljeni u četiri grupe, a odigrana su i tri kratka meča na pola terena. Palo je zaista puno golova na obe strane, a posebno upečatljiv bio je onaj Kangin kad je sa same sredine terena zategao loptu u gornji deo mreže.

- Zanimljivo je i to da je naše novo pojačanje Stefan Hajdin postigao dva gola. Dva puta se u listu strelaca upisao i Milan Pavkov, a po jednom su bili precizni i Milijaš, Jovičić, Račić, Joveljić i Nikolić - navodi se na portalu kluba.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading