Turci u ofanzivi na Le Taleka

Autor:

Sport

15.01.2018

09:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Defanzivac Crvene zvezde Damijan Le Talek nalazi se pred istekom ugovora, a naredni dani otkriće da li će bivši odbrambeni fudbaler Borusije Dortmund produžiti ugovor, ili će promeniti sredinu ove zime.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Le Talek je vrlo blizu odlaska iz Crvene zvezde

Za sada se čini da su šanse daleko veće da Le Talek napusti Ljutice Bogdana ovog januara, kako bi crveno-beli makar nešto zaradili njegovom prodajom.

Le Talek ima ponudu kluba da produži saradnju, ili da obavesti čelnike da želi da promeni sredinu. U slučaju da poželi da napusti Srbiju, na stolu je ponuda turskog Bašakšehira , koji pravi vrlo jak tim.

Istanbulski klub gradi moćan tim što potvrđuje angažovanje Arde Turana u tekućem prelaznom roku, a predstavnici Bašakšehira veruju da bi Damjan Le Talek bio odlično pojačanje za poziciju štopera.

Navodno se spekuliše da bi ponuda turskog kluba mogla da bude oko 700.000 evra, koliko bi trebalo da bude dovoljno za slobodu Damijana Le Taleka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading