Crno-beli dovode pojačanje iz Primere!

Autor:

Sport

08.01.2018

08:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novi igrač Partizana mogao bi da postane Dejan Dražić iz Selte, prenosi "HotSport", koji je ponikao u redovima kluba iz Humske, a u Srbiji je još igrao za OFK Beograd.

RepublikaFoto: instagram.com/eldrazic_
Dražić na korak od povratka u stari klub

Dražić (22) se 2015. godine preselio u Vigo, ali nije bio standardan u prvoj postavi, već je prvo nastupao za Valjadolid na pozajmici, a ove sezone je bio stalni član prve postave Selte B.

Mladi vezista želi da se vrati na veliku scenu, a u Partizanu bi imao prostora da se ponovo dokaže i zaradi novi poziv za odlazak u inostranstvo.

Španci su dobili konkretnu ponudu i u načelu realizacija bi trebalo da usledi do 15. januara, tako da u slučaju prodaje Tavambe, trener Miroslav Đukić ima još jednu napadačku opciju pored Ožegovica i mladog Jovanovića.

Partizan počinje pripreme za novu sezonu 10. januara, dok dve nedelje kasnije predstoji selidba na Kipar, a tamo će odigrati i nekoliko prijateljskih susreta kako bi se uigrali za nastavak prvenstva.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading