Bravo, ljudino: FUDBALER NAPRETKA SVE PLATE DAO U HUMANITARNE SVRHE!

Autor:

Sport

04.01.2018

21:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Igrač Napretka Nikola Mitrović napravio je gest pred kojim svi moraju da se naklone do poda. Fudbaler "Čarapana" je sve plate koje je primio ove sezone uplatio u humanitarne svrhe i tako na najbolji način pokazao šta znači biti čovek.

RepublikaFoto: youtube.com/Aleks Dugonjic
Mitrović: Zaradio sam dovoljno tokom karijere

Mitrović je izjavio za "Sportski žurnal" da je tokom igračke karijere zaradio dovoljno i da postoje oni kojima je novac daleko potrebniji u ovim teškim vremenima.

- Uvek sam spreman da pomognem. Odazivao sam se raznim akcijama, jer želim i mogu. Kada sam se vratio u Napredak odlučio sam da svaku zaradu dam u humanitarne svrhe, jer znam da će taj novac nekome i te kako značiti. U dogovoru sa klubom moja plata je direktno odlazila na račun organizacije "Budi human", čiji je osnivač naš nekadašnji vaterpolista Aleksandar Šapić - istakao je Mitrović

Da podsetimo, tokom karijere Nikola Mitrović je igrao za Makabi Tel Aviv, Volgu, Anartozis,  Šangaj Šenhun, Ujpešt i Videoton, a sledeća destinacija za iskusnog vezistu mogla bi da bude Poljska. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading