Partizanov rival u Ligi Evrope doveo "češkog Žigića"!

Autor:

Sport

04.01.2018

15:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

I dok crno-beli i dalje ne učestvuju aktivno na fudbalskoj pijaci ove zime, njihov rival u Ligi Evrope Viktorija Plzenj predstavila je prvo pojačanje u prelaznom roku. U pitanju je dva metra visoki napadač Tomaš Čori, koji će se odmah priključiti ekipi na pripremama.

RepublikaFoto: fcvictoria.cz
Čori će biti veliko pojačanje Viktorije u napadu

Crno-beli su "skresali" nepotrebne troškove rastankom sa Mohamedom El Monirom, Alenom Stevanovićem i Petrom Đuričkovićem, a i Filip Kljajić će na proleće primati platu u Grčkoj. Oni još uvek nisu doveli niti jednog fudbalera ove zime, mada niko od nosilaca igre nije ni napustio Humsku još uvek.

U Plzenju je, sa druge strane, promovisan napadač Tomaš Čori, koga su mediji u Srbiji momentalno poistovetili sa našim Nikolom Žigićem. Nije ni čudo, pošto je Čori (22) visok čak 199 cm, a češki prvak ga je doveo iz Sigme Olomouc za 700.000 evra.

Na zvaničnom sajtu Viktorije Plzenj navodi se da je taj klub platio otkupnu klauzulu koju je Čori imao u ugovoru sa Sigmom, ali je odlučeno da se cifra ne iznosi u javnost.

Čori je na prethodnih 28 utakmica za Sigmu postizao golove čak 16 puta, a imaće pravo nastupa i u evropskim takmičenjima, pošto njegov prethodni klub nije igrao u Evropi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading