KONTE LJUT NA MEDIJE: Verujem da zaslužujem malo poštovanja za ono što sam uradio prošle sezone

Autor:

Sport

18.12.2017

22:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Menadžer Čelsija Antonio Konte izjavio je da je ogorčen na italijanske medije, koji ga "svaki dan teraju iz kluba".

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Konte bi uskoro mogao da dobije otkaz

Mediji na Ostrvu već danima prenose da će italijanski stručnjak da dobije otkaz, pošto Čelsi praktično nema nikakve šanse da odbrani titulu. Pojedini mediji tvrde da je vlasnik kluba Roman Abramovič izgubio strpljenje i da čeka naredni kiks Čelsija da bi uručio otkaz Italijanu. Međutim, drugi mediji tvrde da će Konte ostati u londonskom klubu do kraja sezone bez obzira na rezultate.

- Svaki dan se govori o mojoj budućnoti. To nije fer. Verujem da zaslužujem malo poštovanja za ono što sam uradio prošle sezone i ono što radim sada. Svakodnevne informacije da uprava razgovara sa ovim ili onim trenerom za mene nisu problem. Međutim, to može loše da utiče na igrače. Imam još godinu dana ugovora, tako da razmišljam samo o svom timu - kazao je Konte.

Čelsi je treći na tabeli Premijer lige sa 14 bodova manje od prvoplasiranog Mančester sitija.

- Svaki tim mora da obrati pažnju na ono što se dešava. Ako klub poput Mančester sitija uzme sve dobre igrače, biće nam teško da igramo s njima. Ne samo u Engleskoj već i u Evropi. Ali moramo im odati poštovanje. Kada imate prilike da potrošite toliki novac na igrače, mislim da to treba i da uradite - zaključio je Konte.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading