Na leto ga kupili za četiri, a prodaju ga za 25 miliona evra

Autor: I. V.

Sport

11.12.2017

21:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Selta je ovog leta za četiri miliona evra kupila je urugvajskog supertalenta Maksija Gomeza iz Defensora nakon što je 21-godišnjak u dve sezone u 22 utakmice dao 23 gola.

RepublikaFoto: instagram.com/maxii_gomez09
Maksi Gomez igra sjajno u dresu Selte

Selta je odlučila kako nije puno da se plati četiri milona za mladog i talentovanog igrača, a to će im se sada višestruko isplatiti.

U 14 nastupa mladi Urugvajac dao je sedam golova u La Ligi i za sada je jedno od najvećih iznenađenja sezone, ali kako stvari stoje u Španiji bi mogao da se kratko zadrži. Traži ga kineski klub Peking Guoan koji Selti nudi 25 miliona evra. Marka piše kako mladi igrač nema ništa protiv odlaska pa bi Selta tako u rekordnom roku mogla zaraditi velikih 20 miliona evra.

Iako na početku nije bio zagrejan za takvu opciju, Kinezi nude veoma veliku platu, daleko veću nego što mu to može ponuditi klub iz Viga. Selta je odlično pokrivena u napadačkom delu ekipe i neće propustiti da zaradi jer ionako će ove sezone teško do Evrope.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading