Murinjo ne veruje Gvardioli: Matić je povređen, ali sigurno igra protiv Sitija

Autor:

Sport

06.12.2017

09:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Menadžer Junajteda Žoze Murinjo ne veruje da je njegov kolega iz Sitija Pep Gvardiola pričao istinu kada je rekao da bi David Silva mogao da propusti derbi.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Žoze Murinjo

Gvardiola je posle pobede nad Vest Hemom rekao da je Španac osetio bol posle gola, zbog čega neće igrati u sredu protiv Šahtjora u Ligi šampiona, te da se nada da će biti spreman za derbi Mančestera u nedelju.

S druge strane, Murinjo ima mnogo više problema sa povredama igrača – Matić, Ibrahimović, Felaini, Baji, Džons, Karik. 

- Želite li istinu ili nešto drugo? Želite istinu. Istina je da Baji nema šanse da igra, Džons ima šansu, Felaini možda zaigra, kod Ibrahimovića je velika šansa, Karik nema šanse, Matić je povređen ali će sigurno igrati. Govorim vam istinu, povređen je, ali će sigurno igrati. To je istina, nije pričao kao za Aleksandra Lakazeta ili Davida Silvu. Sve je istina! - rekao je Portugalac. 

Murinjo je posle pobede nad Arsenalom 3:1 proteklog vikenda indirektno "prozvao" kolegu Arsena Vengera da je slagao da Lakazet neće igrati zbog povrede, jer se Francuz našao u startnoj postavi "tobdžija". 

Junajted ima osam bodova manje od lidera Premijer lige Sitija uoči međusobnog duela u nedelju (17:30).

"Crveni đavoli" će protiv "građana" imati šansu da obore sopstveni rekord po broju mečeva u nizu bez poraza na "Old Trafordu", u utorak su ga protiv CSKA izjednačili sa 40 utakmica.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading