Salah igra sjajno, REAL VEĆ BACIO UDICU?

Autor:

Sport

19.11.2017

20:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Liverpulov fudbaler Mohamed Salah igra sjajno na "Enfildu" od početka sezone, a čini se da njegove dobre igre neće proći neopaženo ni kod ostalih velikih evropskih klubova.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Salahove sjajne partije mogu da ga odvedu i u Real

Sunarodnik Salaha, nekadašnji napadač brojnih evropskih timova Mido, čestitao je svom zemljaku sjajne partije od starta sezone i najavio njegov transfer u madridski Real.

- Čestitam Salahu što je postao najbolji strelac u najjačim evropskim ligama koji dolazi iz naše zemlje. Pred njim je tek velika budućnost. Sećam se kako su mi se navijači Liverpula smejali kada sam pre tri godine rekao da će Salah biti 10 puta bolji od Sterlinga. Sada konačno znaju da sam bio u pravu - rekao je Mido i dodao - Salah ima snažan mentalitet da nastavi da igra na najvišem nivou u narednih nekoliko godina. Verujem da Salah neće dugo ostati u Liverpulu, pošto će uskoro preći u Real Madrid - poručio je Mido.

Zna li Mido nešto što mi ne znamo? Vrlo brzo će se pokazati...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading