(VIDEO) Zaribala Juventusova mašina, SAMPDORIJA SRUŠILA ŠAMPIONA!

Sport

19.11.2017

16:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Sampdorije priredili su najveće iznenađenje 13. kola Serije A, pošto su na svom "Luiđi Ferarisu" slavili protiv aktuelnog prvaka Juventusa rezultatom 3:2, a meč i nije bio toliko neizvestan koliko nam govori sam rezultat.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Šampion se okliznuo u Đenovi

U prvom delu igre Juventus je apsolutno kontrolisao dešavanja na terenu, Iguainu je čak i poništen jedan gol zbog ofsajd pozicije u kojoj se nalazio, a pored njega su Dibala i Kvadrado imali prilike da dovedu "Staru damu" u vođstvo, ali je golman Viviano bio siguran.

Kad se očekivalo da gosti ubace u višu brzinu u nastavku, "Dorija" je iznenadila tim Maksa Alegrija. Zapata, Toreira i Ferari su u intervalu od 53. do 79. minuta tri puta matirali golmana Vojčeka Ščensnog i time zadali udarac od koga "bjanko-neri" nisu uspeli da se oporave.

Vođstvo od 3:0 je ipak svedeno na 3:2 u nadoknadi vremena, pošto su najpre Iguain iz penala, a zatim i Dibala ublažili potencijalnu rezultatsku katastrofu.

Od preostalih mečeva valjalo bi izdvojiti remi Torina i Kjeva (1:1), a napadač "Bikova" Andrea Beloti je u 72. minutu promašio penal za pobedu tima Siniše Mihajlovića.

Đenova je u gostima bila bolja od Krotonea rezultatom 1:0, Kaljari je iznenadio Udineze u gostima sa 0:1, Benevento je i dalje bez bodova nakon što su pred svojim fanovima poraženi od Sasuola 1:2.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading