JUVENTUS JE NULA BEZ RONALDA: Lazovićeva Verona osvojila istorijski bod u Torinu!

Autor:

Sport

25.10.2020

22:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Juventusa remizirali su 1:1 sa Veronom u 5. kolu Serije A.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Paulo Dibala i Darko Lazović na jednom od prethodnih duela

Verona je tako prvi put posle 32 godine ostala neporažena na gostovanju Staroj dami!

Ekipa Juventusa nije pobedila u trećoj od poslednje četiri utakmice, što je šest ispuštenih bodova u veoma kratkom periodu.

Tim Darka Lazovića je igrao veoma hrabro i srčano što je na kraju došlo na naplatu. Juventus je u prvom poluvremenu imao inicijativu i napadao je, a u 45. minutu i zatresao mrežu. Međutim, gol Alvara Morate je poništen zbog milimetarskog ofsajda koji je pokazao VAR sistem.

Napao je Juventus i u nastavku, ali je usledio "hladan tuš" u 60. minutu. Andrea Favili, koji je ušao u igru samo pet minuta ranije, zatresao je mrežu posle polukontre Verone.

Od tog momenta kreću uraganski napadi Juventusa, koji kao da se tek tada razljutio i krenuo svim silama. Ređale su se šanse, Kvadrado i Dibala su pogodili prečku, a tek u 78. minutu je rezervista doneo izjednačenje. Dejan Kuluševski je uneo dosta živosti i zatresao je mrežu veoma efektnim udarcem

I onda 15 minuta "viktorija" pred golom Verone, ali je golman Marko Silvestri bio fantastičan. Branio je sve moguće pokušaje, pre svih Morate i Kvadrada, a u samoj završnici i dva sjajna pokušaja Dibale i Morate kada su svi već videli gol u mreži. Hrabrost i totalna defanziva Verone su ovog puta ipak bolje prošli od ofanzive Juventusa.

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading