LŠ: PSŽ nastavio da melje, Svilar od heroja do tragičara, Čelsi potopljen u Rimu, Iguain ponovo rešeta

Autor:

Sport

31.10.2017

19:34 >> 21:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Završene su utakmice Lige šampione u grupama A, B, C i D, a jedino u Atini nije bilo golova, gde je Barselona gostovala Olimpijakosu. Na ostalih sedam mečeva postignuto je ukupno 20 golova.

RepublikaFoto: Tanug/AP
FK Pari Sen Žermen

Pariz Sen Žermen je torpedovao Anderleht sa 5:0. Strelci su bili Kurzava tri puta, Verati i Nejmar. Parižani su dali 17 golova i nisu primili nijedan u dosadašnjem toku Lige šampiona. U istoj grupi Seltik je ugostio Bajern i izgubio sa 1:2. Koman je doveo goste u vođstvo, MekGregor izjednačio, a pobedu Nemcima doneo je Martinez.

Mančester junajted je na Old Trafordu slavio sa 2:0 u okviru grupe A. Prvo je Martial izbori penal koji mu je odbranio Svilar, da bi našeg mladog golmana posle šuta Matića lopta pogodila u leđa i završila u mreži. Još jedan penal je sviran za Engleze posle prekršaja nad Rašfordom. Taj penal realizovao je Blind.  U grupi A  Bazel je izgubio od CSKA Moskve na svom terenu. Vodili su Švajcarci jako dugo golom Zufija, ali su "Armejci" preokrenuli golovima Džagoeva i Vernbluma.

Roma je na svom stadionu dočekala Čelsi i ubedljivo slavila sa 3:0. Strelci su bili El Šaravi dva puta i Peroti. U istoj grupi Atletiko Madrid je na svom terenu remizirao sa Karabagom i to je najveće iznenađenje večeri. Madriđani su gubili posle gola Mičela, a bod ekipi Čola Simeonea doneo je Tomas fantastičnim golom. Na ovom meču viđena su i dva crvena kartona. Jedan je dobio igrač Karabaga Enrike, a drugi Stefan Savić.

Remi bez golova viđen je u Pireju. Domaći Olimpijakos dobro se branio protiv Barselone i uspeo je da izvuče nerešen rezultat. I istoj grupi i drugi meč se završio nerešenim rezultatom. U Lisabonu je Sporting igrao 1;1 sa Juventusom. Vodili su domači golom Cezara, a bod staroj torinskoj dami doneo je Iguain koji se vratio u prepoznatljivu formu.

Grupa A

Mančester junajted - Benfika 2:0 ( Svilar a.g 45. Blind 78. minut)

Bazel - CSKA 1:2 (Petreta 32. Džagoev 65. Vernblum 79. minut)

Grupa B

Seltik - Bajern 1:2 (Koman 22. MekGregor 74. Martinez 77. minut)

PSŽ - Anderleht 5:0 (Verati 30. Nejmar 45+, Kuruzava 52. 72. 78. minut )

Grupa C

Roma - Čelsi 3:0 (El Šaravi 1. 36. Peroti 63. minut)

Atletiko - Karabag 1:1 (Mičel 40. Tomas 56. minut)

Grupa D

Olimpijakos - Barselona 0:0

Sporting - Juventus 1:1 (Bruno Sezar 20. Iguain 79. minut)

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading