OBRT - Juventus ima novog trenera!

Autor:

Sport

26.05.2019

03:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Preokret u Torinu! Fudbalski klub Juventus odlučio je da angažuje Mauricija Sarija na mestu šefa stručnog štaba.

Fudbaleri Juventusa

Iako se činilo da je pitanje oko novog trenera Juventusa rešeno i da će na klupu torinske "stare dame" sesti sadašnji menadžer Mančester sitija, Pep Gvardiola, iz Italije nam stižu malo drugačije vesti.

Juventus i Sari su se dogovorili i sada već bivši strateg Čelsija preuzeće kormilo najtrofejnijeg italijanskog kluba, kako prenose italijanski mediji.

RepublikaFoto: Tanjug/AP

Sari je pristao na platu od sedam miliona evra, ali detalji nisu objavljeni pa se ne zna sigurno da li je tih sedam miliona evra fiksno ili je u pitanju šest miliona plus određeni bonusi.

Ugovor će biti potpisan čim Sari izađe iz svog ugovora sa londonskim Čelsijem, a iz poštovanja prema svom sadašnjem klubu, Sari nije želeo da se oglašava povodom ove teme, dok se ne završi finale Lige Evrope, koje je na programu u četvrtak, kada će Čelsi igrati protiv Arsenala u Bakuu.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading