UEFA IZBACUJE PARTIZAN IZ EVROPE Crno-belima pomoć države jedina opcija!

Autor: Telegraf, Republika

Sport

26.03.2019

11:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Partizan se trenutno nalazi u velikim problemima. Ukoliko ne isplate dugovanja do kraja nedelje, mogli bi da ostanu bez učešća u evropskim takmičenjima, prenosi "Telegraf".

RepublikaFoto: Starsport

Deo dugova je vraćen, međutim još mnogo problema je ostalo da se reši, a vremena nema mnogo. Zapravo, samo do kraja ove sedmice. Ukoliko se novac ne isplati, UEFA će žestoko kazniti klub iz Humske i ostaviti ga bez mogućnosti da učestvuje u evropskim takmičenjima, što bi se dogodilo prvi put u istoriji.

Dugovanja koja smo spomenuli, odnose se na neregulisane isplate prema državi. Međutim, tu postoje dugovi i prema igračkom kadru, odnosno Radnoj zajednici.


Cifra koja je potrebno da se isplati iznosi oko 2,5 miliona evra. Znamo da je UEFA nemilosrdna u okvakvim situacijama i da greške ovog tipa jednostavno ne prašta. 

Ostaje da se vidi da li će Partizan uspeti da se iščupa iz ove izuzetno teške situacije, ali jedno je sigurno - vremena je sve manje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading