Nema ga u sastavu a želi da bude nosioc igre Nemačke

Autor:

Sport

19.03.2019

22:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vezista Juventusa Emre Džan smatra da selektor nemačke reprezentacije Joahim Lev dovoljno ne ceni njegove rezultate zabeležene u timu "Stare dame".

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Emre Džan

- Ovo ipak neću komentarisati, neka drugi prosude. Ali, jedno je sigurno – u inostranstvu se moji rezultati cene više nego u Nemačkoj - rekao je Džan povodom činjenice da ga Lev nije uvrstio u ekipu za mečeve protiv Srbije i Holandije.

Sličnog mišljenja bio je 25-godišnjak i pre Svetskog prvenstva 2018, kada takođe nije bio pozvan.

- Gajio sam nadu do poslednjeg trenutka, s obzirom na to da sam dobio minutažu na finalnom meču Lige šampiona. Ali, kada par meseci ne igrate zbog povrede, morate da prihvatite tu odluku. Ipak, ja sam bio razočaran jer me niko od trenera nije pozvao da me pita kako sam. Samo su se lekari iz reprezentacije interesovali za mene.

Bez obzira na sve, Nemac turskog porekla i dalje gaji želju da obuče reprezentativni dres.

- Moj prioritet i dalje je da budem deo startne postave nacionalnog tima i jedan od nosilaca igre.

Džan je leta 2018 iz Liverpula prešao u Juventus, za koji je u dosadašnjem toku sezone odigrao 28 mečeva, upisavši asistenciju i četiri gola. Portal "Transfermarkt" njegovu tržišnu vrednost trenutno procenuje na oko 30 miliona evra.

Nemačka i Srbija snage će odmeriti u sredu u Volfsburgu od 20.45, dok će četiri dana kasnije u isto vreme gostovati velikom rivalu Holandiji u prvom meču kvalifikacija za EURO 2020. Oba meča imaćete prilike da u direktnim prenosima pratite na Sport Klubu 1.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading