GVARDIOLA: Ne volim što smo Čelsi dobili 6:0

Autor:

Sport

22.02.2019

18:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Menadžer Mančester sitija Pep Gvardiola izjavio je pred finale Liga kupa sa Čelsijem da su Plavci izuzetno težak rival, sa sjajnim trenerom i igračima.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Pep Gvardiola

Posle nedavne ubedljive pobede nad Plavcima u Premijer ligi (6:0), Građane svi vide kao velike favorite u borbi za trofej. Pep nije potpuno saglasan sa tim.

- U toj utakmici, Čelsi je uradio mnoge dobre stvari, ali je prva dva gola primio iz klasičnih individualnih grešaka. Kad se tako nešto desi, onda je teško i za trenera i za igrače. Ponavljam, oni su bili dobri, ali je nama išlo sjajno. Iz ove perspektive ne volim što smo ih dobili tako ubedljivo, sad imaju dodatni motiv -  kazao je Gvardiola i dodao:

- U pitanju je jedan od najboljih timova u Evropi u defanzivnoj postavci. Ostavljaju ti malo prostora za napad, imaju sjajnog Žoržinja koji kontroliše sredinu, a o Azarovom kvalitetu ne treba mnogo govoriti.

Pepov kolega sa klupe Čelsija Mauricio Sari nalazi se pod velikim pritiskom na Stamford Bridžu. U poslednje vreme govori se i o otkazu.

- Moja prva sezona u klubu nije bila takva. Niko nije sumnjao, niti su me mediji smenjivali. Konte je bio u sličnoj situaciji kao Sari. Osvojio je titulu, a zatim je u drugoj sezoni izgubio jedan ili dva meča i odmah su ga ljudi smenjivali. Pomislio sam "vau, zašto se to događa". Bez obzira na sve, moje mišljenje o Sariju je izuzetno visoko - zaključio je Gvardiola.

Duel dva tima igra se u nedelju od 17.30 časova na Vembliju. Pepova ekipa brani trofej osvojen prošle sezone, pobedom nad Arsenalom 3:0.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading