Lalatović zagrmeo: Mnogima smo trn u oku, ali moraće da nas poštuju!

Autor:

Sport

21.02.2019

22:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener fudbalera Radničkog Nenad Lalatović rekao je da će njegova ekipa protiv Vojvodine nastaviti dobar niz i kritikovao je pojedine kolege iz drugih klubova.

RepublikaFoto: Promo foto
Nenad Lalatović

- Pred nama je jako bitna i teška utakmica. Nije lako ovoliko dugo držati kontinuitet dobrih rezultata, a nadam se da ćemo i posle meča protiv Vojvodine nastaviti sa uspesima- rekao je Lalatović u najavi utakmice. 

Radnički će ovog petka gostovati Vojvodini u prvoj utakmici 23. kola Super lige Srbije. 

- Idemo u goste klubu koji ima sjajnu tradiciju, koji po meni trenutni ima izuzetno kvalitetan tim. Želim da iskoristim priliku da pohvalim Vojvodinu i da kažem da su oni tokom zimske pauze napravili ekipu koja spada među četiri najjače u Srbiji. Poštujemo ih, ali kako mi cenimo njih, očekujem da i oni cene nas- rekao je Lalatović. 


Naveo je da ga raduje to što je Radnički "potpuno zasluženo" na drugom mestu na tabeli. 
RepublikaFoto: Starsport

- Ponosan sam na moje igrače i ne volim da neko neutrališe njihove uspehe. Svedoci smo prethodnih dana da pojedini treneri gostuju na televiziji Arena, da analiziraju Super ligu i da izbegavaju da govore o uspesima Radničkog, što je potpuno neverovatno. Zanemaruju naše rezultate, našu seriju nepobedivosti koja traje od jula 2018. godine, ne govore o Haskiću koji je najbolji strelac lige i meni to strašno smeta. Ne tražim da nas hvale, ali moraju da nas respektuju. Mnogima smo trn u oku, mnogima smetamo, ali mi se ne obaziremo na to. Radimo naporno i verujemo da ćemo ove sezone ostvariti sve zacrtane ciljeve- rekao je Lalatović. 

Po njegovim rečima, utakmica protiv Vojvodine dolazi u dobrom trenutku za Radnički, posle pobede nad Čukaričkim u prošlom kolu srpskog prvenstva i poraza Vojvodine od Crvene zvezde. 

- Pali su u zonu plej-auta, što znači da će biti pod pritiskom. Drago mi je što će se meč direktno prenositi na Areni, jer će to nama biti dodatni motiv da pokažemo Srbiji da smo sa pravom na ovoj poziciji. Ja sam u Vojvodini proveo najlepših 13 meseci kao trener, jako poštujem taj klub, ali sada sam u Radničkom i želeću svim silama da ih pobedim. Igraćemo našu igru, a iako nam neće nam biti lako očekujem da ćemo se u Niš vratiti sa pozitivnim rezultatom. Vojvodini ću suprotstaviti najjači mogući sastav. Ja ne volim da eksperimentišem, pa će izaći ista postava koja je savladala Čukarički- zaključio je Lalatović. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading