ŠOKANTNA POSLEDNJA PORUKA NESTALOG FUDBALERA: "Ako me nema za sat vremena teško da će me ikada pronaći"

Autor:

Sport

23.01.2019

18:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ni drugog dana potrage za nestalim fudbalerom Emilijanom Salom nema novosti o njegovom pronalasku. Ipak, svakog sata stižu nove informacije koje bi mogle da budu od velikog značaja. Pronađena je glasovna poruka koju je Argentinac uputio prijateljima nekoliko minuta pre nestanka aviona.

RepublikaFoto: tanjug/AP
Navijači se opraštaju od fudbalera

Avion koji je iz Nanta krenuo za Kardif nije stigao na destinaciju, pretpostavlja se da je avion završio u Lamanšu, a u njemu je bio i Emilijano Sala.

Ovaj fudbaler je dogovorio transfer sa Kardifom, postao najskuplji igrač ovog tima ikada.


Potraga za nestalim osobama sa tog leta i dalje traje, naznaka skoro i da nema, a argentinski mediji su pisali danas i o poruci na društvenoj mreži "What's up". On je video poruku poslao svojim najbližim prijateljima.
Emilijano Sala

- Brate, ja sam mrtav, ovde u Nantu sam radio, radio, radio i to nije stajalo. Ovde sam u avionu koji izgleda kao da će se raspasti, idem u Kardif, ludnica, sutra već počinjemo, popodne je trening sa mojim novim timom... Da vidimo šta će se desiti. Kako ste mi vi braćo i sestre? Jeste li dobro? - rekao je Sala, a onda uputio šokantne reči:

- Ako za sat, sat i po ne bude vesti od mene, ne znam hoće li poslati nekoga po mene, jer teško da će me pronaši, ali ko zna... Tata, jako sam uplašen - rekao je fudbaler i tu se naprasno poziv završava.

Sve vreme njegovog razgovora čuo se motor aviona koji nije delovao najbolje.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading