Briga manje za Partizan!

Autor:

Sport

20.01.2019

12:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaler Partizana Armin Đerlek koji je izostao sa zvanične prozivke posle zimske pauze i zbog ovčijih boginja njje mogao da se pridruži timu na samom startu priprema vratio se sportskim obavezama. Ovo su sjajne vesti za Partizan pošto će Partizanov biser ići na pripreme sa timom u Tursku.

RepublikaFoto: Partizan.rs/Miroslav Todorović
Armin Đerlek se oporavio!

- Malo je reći da sam presrećan! Bio sam prošle srede kod infektologa koji je utvrdio analizom krvi da nisam nosilac virusa i da mogu da se pridružim ekipi,odnosno da mogu bez bojazni od infekcije među ljude. Preporuka je da krenem lagano sa treninzima mimo ekipe, tako da sam od četvrtka malo trčao i radio sa loptom sa našim kondicionim trenerom, Mišom Filipovićem. Sutra popodne se priključujem  ekipi i presrećan sam. Čeka me još jedna kontrola ove nedelje i onda put za Tursku na pripreme- rekao je mladi fudbaler crno-belih.

Momak rođen na leto 2000. godine je ove sezone postigao jedan gol na 15 utakmica u dresu Partizana, i to u Kupu Srbije.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading