TERZIĆ JE LAŽOV!

Autor: Ekipa Srpskog telegrafa

Sport

14.12.2018

04:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić još jednom je pokušao da obmane javnost.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Generalni direktor Zvezde

Naime, pre nekoliko dana preko nekih medija plasirao je informaciju da je završena istraga i da nije tačno pisanje francuskog lista Ekip da je meč Pari Sen Žermen - Crvena zvezda namešten tako da "sveci" slave sa pet i više golova razlike (meč završen rezultatom 6:1), a na konto čega bi neko zgrnuo silne milione evra u kladionicama. Francusko tužilaštvo tvrdi da je istraga i dalje u toku.

- Istraga je tajna i nećemo davati informacije dok je u toku - odgovorili su medijima Francuzi.

Podsetimo, pred meč Crvena zvezda - PSŽ u Beogradu francuski list Mond pisao je da postoji mogućnost da se obustavi istraga jer nema pomaka, pre svega zbog opstrukcija iz Srbije.

- Poslali smo zahtev Srbiji za saradnju putem Evropola, ali još uvek nemamo odgovor - piše u tekstu Monda.

RepublikaFoto: Starsport

List takođe navodi da se do sada u istrazi nije pojavilo ništa osim "nedokazanih informacija i rezultata fudbalske utakmice", kao i da je ona usporena već u prvih 48 časova.

Podsetimo, odmah posle pisanja Ekipa UEFA je pokrenula istragu, a francusko tužilaštvo nastavilo sa predistražnim radnjama.

Zvezda zaradila 46 miliona evra

Crvena zvezda imala je i te kako plodnu 2018. godinu što se tiče finansijskog priliva. Srpski šampion je prema nekim proračunima prihodovao tačno 46.066.000 evra, a više od polovine novca, tačnije 24.766.000, zarađeno je učešćem u Ligi šampiona. Sam plasman u elitu doneo je 15.250.000 evra, prihodi od prodaje ulaznica iznose 3,7, a za osvojene bodove UEFA je dala 3,6 miliona evropskih novčanica. Na račun kluba iz Ljutice Bogdana leglo je i 2.216.000 evra na osnovu koeficijenta za rezultate u LŠ u poslednjih 10 godina. Transferi su napunili kasu srpskog prvaka za dodatna 21,3 miliona evra.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
devilgl

14.12.2018 21:04

Panticu ti li si? Potpisi se,znamo te. I ne kaze se:"Terzic je lazov" vec se kaze:"Gospodin Terzic je lazov". Osnovna kultura koja ti ,verujem,nedostaje,stvar kucnog vaspitanja.