MODRIĆU PORUČILI DA JE PATULJAK!

Autor:

Sport

20.11.2018

04:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Hrvatski mediji obrušili su se kako na ispadanje svoje reprezentacije iz divizije A Lige nacija tako i na, po njihovim rečima, sramotno ponašanje Engleza, koji su omalovažavali njihove fudbalere pre meča. Naime, prilikom izlaska na teren, zajedno sa Lukom Modrićem (33) išao je dečak koji je bio skoro njegove visine, pa se vezista Reala praktično nije video prilikom intoniranja himni!

RepublikaFoto: printscreen
Čista provokacija

Poređenja radi, potpuno drugačija situacija bila je sa golmanom Hrvata Lovreom Kalinićem (201 cm), koji je ispred sebe imao ubedljivo najnižeg dečaka. Lukavi Englezi na taj način su osramotili zvanično najboljeg fudbalera sveta, ali su tako uspeli da ga izbace iz takta i demorališu Hrvate, koji su izgubili meč sa 2:1 i tako ispali u niži rang Lige nacija. Po sličnom oprobanom receptu "ostrvljani" su se sprdali i sa reprezentativcem Italije Lorencom Insinjeom, koji se zbog dečaka sa kojim je izašao na teren praktično nije video tokom intoniranja himne. "Karma je čudo", slogan je Engleza, koji su se stuštili na Lovrena pošto je ovaj provocirao po društvenim mrežama kapitena Španije Serhija Ramosa posle trijumfa "kockastih" 3:2.

Luka Modrić

"Karma se nezasluženo odrazila na Modrića samo zato što je Lovren seljak", bio je jedan od komentara, dok je drugi navijač jasno poručio hrvatskom defanzivcu da ne može da bude u istoj rečenici sa Ramosom: "Kada gledam Lovrena kako igra odbranu, mislim u sebi - ovaj čovek ne bi trebalo da se obračunava ni sa običnim osnovnoškolcem, a kamoli sa Ramosom".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading