GRAD GREHA JOŠ GREŠNIJI! Otvoren prvi muzej MARIHUANE na svetu!

Autor:

Razonoda

23.09.2018

09:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Grad greha", kako mnogi zovu Las Vegas, postao je još grešniji nakon otvaranja prvog interaktivnog muzeja koji je potpuno posvećen kanabisu, a ova ustanova zvanično je otvorena 20. septembra u saveznoj američkoj državi Nevada.

RepublikaFoto: pixabay.com
Otvoren muzej marihuane u Las Vegasu

Kako piše Independent, najveća atrakcija ovog muzeja je najveći bong na svetu, koji je dug skoro 7,5 metara i koji je potpuno upotrebljiv.

Svaka prostorija priča svoju priču o biljci kanabisa, a posebno je interesantna ona u kojoj se posetioci mogu upoznati s načinima uzgoja i žetve ove ilegalne biljke u većem delu sveta.
 

RepublikaFoto: Tanjug/AP

Muzej je otvoren 15 meseci nakon što se u Nevadi legalizovala marihuana za rekreativnu upotrebu, što je dovelo do obaranja rekorda kada je u pitanju stepen njene prodaje u vrlo kratkom vremenskom periodu.


Međutim, konzumacija marihuane i dalje je zabranjena u javnosti tako da će muzejski posetioci morati da sačekaju povratak kući kako bi uživali u čarima ove biljke.

Zanimljivo je i to da je devet država u SAD-u, među kojima se ističu Oregon, Aljaska, Maine i Kolorado, legalizovala kanabis i proizvode od ove biljke.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading