(VIDEO) NEĆETE VEROVATI, ALI PRVI PUT SE VIDE: Košuta prišla ženi i oduševila je onim što je uradila

Autor: Magazin.ba

Razonoda

22.09.2018

06:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Postoje trenuci u našem životu kada samo trebamo odmor. Posao je u haosu, kuća u neredu te se čini kao da nema izlaza iz stresne dnevne rutine.

RepublikaFoto: Youtube.com/Rumble viral

Zbog takvih okolnosti nam je jako primamljiva ideja da nađemo neko toplo i lepo mesto i da tamo legnemo i samo zaspimo.

Takva želja za brzinskim odmorom je uhvatila i ovu divnu košutu kada je videla ženu kako sedi pokraj njenog doma u Alabami. Umesto da pobegne, kao što većina divljih životinja učini, ova se košuta približavala sve više i više dok nije položila glavu u ženino krilo.

Iako je ova srna prijateljski raspoložena, profesionalci za životinje tvrde da treba biti jako oprezan kada se približavate jelenu. Jeleni su većinom teži od ljudi te im mogu uzrokovati ozbiljne povrede ako ih preplašite.

Ujedno, ako je reč o krdu jelena, postoji opasnost od stampeda. Zbog toga je vrlo važno biti oprezan prilikom šetnje šumama, da im ostavite dovoljna prostora i ne ometate ih.

Na svu sreću, ova je žena znala da treba da ostanei mirna. Polako se pomičući uzela je kameru i snimila je tu predivnu interakciju. 

Pogledajte ovu predivnu igru u priloženom videu. Ne viđa se svaki dan košuta koja prilazi čoveku.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading