Izabrao je svog psa za kuma na venčanju, a razlog će vas ODUŠEVITI!

Autor: Republika

Razonoda

17.09.2018

05:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dok mnogi ljudi uključuju svoje ljubimce u ceremoniju venčanja, ovaj 31-godišnjak iz Kolorada otišao je korak dalje. Naime, Timi Mutri izabrao je svog psa Brusa za kuma na svadbi.

RepublikaFoto: pixabay.com
Ilustracija

Timi smatra da je njegov ljubimac zaslužio veću ulogu na venčanju od, naprimer, nošenja prstenja jer, na kraju krajeva, Brus je ipak njegov najbolji i najverniji prijatelj. Trogodišnji Brus je mešanac pit bula i šar peja, a Timi i njegova supruga udomili su ga 2017. godine te su od tada nerazdvojni.

"Brus je proveo svoj život vezan lancem za ogradu, a sad je naš najbolji prijatelj. On je svetlo u našim životima. To je najdraži i najslađi pas kog možete zamisliti. Čak smo u procesu dobijanja sertifikata kako bi mogao postati terapijski pas u bolnici", ispričao je Timi.

Tokom obreda Brus se ponašao "izuzetno pristojno", a do oltara ga je doveo Timijev brat. Psećem kumu društvo je pravio i 12-godišnji mešanac haskija i aljaskog malamuta Zek, koji je, pak, bio zadužen za nošenje prstenja.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading