(VIDEO) MISTERIJA NA ANTARKTIKU: Ispod otopljenog leda pojavio se čudan objekat i NIKO NEMA POJMA ŠTA JE TO!

Autor: Republika

Razonoda

16.09.2018

06:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čudan objekat pronađen je na Antarktiku. On je otkriven uz pomoć aplikacije Gugl erta i niko nema pojma šta je u pitanju. Misteriozni objekat je otkriven je nakon topljenja leda na Antarktiku, a mogao je da ostane tamo skriven godinama.

RepublikaFoto: facebook.com/jay morris

Objekat, sastavljen od niza građevinskih struktura u dužini od oko 1.500 km, izazvao je brojne spekulacije i teorije zavere korisnika interneta. Mnogi su isprva pomislili da je reč o nekoj od istraživakih stanica, s obzirom da je poznato da se više njih nalazi na ovo kontinentu, ali se ispostavilo da to nije slučaj.

- Mislio sam da je objekat korišćen u svrhu istraživanja. Ali sam pogledao u koordinate i pogledao sam na više lokacija za sve poznate istraživačke stanice na Antarktiku, a najbliža je norveška, koja se nalazi na 320 km udaljenosti - kazao je istraživač paranormalnih aktivnosti poznat pod nadimkom ‘Konspirsi Depo’.

Jedan korisnik interneta se zapitao da li je otkriće zapravo nuklearni bunker za svetske moćnike i elitu, piše britanski Ekspres, dok su drugi uočili da ovo područje dunutar Antarktike izgleda kao da je pokriveno trakom za vozila, a izgleda da postoji i pista.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading