(VIDEO) BURŽUJI, ČUVAJTE SE! Na ovom kursu žene uče kako da postanu SPONZORUŠE!

Autor: Republika

Razonoda

09.07.2018

06:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U Rusiji postoje kursevi na kojima sponzoruše uče kako da "ulove" muža milionera.

RepublikaFoto: facebook.com/Vocativ
Buduće sponzoruše na času

Iako, navodno, nisu sve tu zbog novca, činjenica da takvi kursevi uopšte postoje, dovoljno govori.

Jedna od devojaka koja je uspešno završila obuku, ističe da je pre 10 godina postala žena milionera i da sa zadovoljstvom troši njegov novac.

Na časovima, polaznice uče gde mogu da nađu bogate muškarce i kako da se ponašaju u njihovom društvu, a takođe i kako da stvari u spavaćoj sobi učine više nego zabavnim.

Ovakvi kursevi nisu nimalo jeftini, jer koštaju i po nekoliko stotina dolara, koliko zapravo iznosi mesečna plata pojedinih Rusa.

Kako je naglašeno u videu trenutno je veliko sniženje sa 900 dolara na 300 dolara, odnosno 30.000 dinara, ali mala je to cifra za lagodan život do kraja života.

Pojedine polaznice mogu samo da se nadaju da će uz kurseve dobiti i jeftine advokate za razvod.

Za razliku od devojaka koje tek prolaze posebnu obuku kako bi "upecale" bogate muževe, one koje su u tome već uspele i ostale u drugom stanju, u poslednje vreme masovno odlaze u Majami, kako bi tamo nakon porođaja dobile državljanstvo.

"Porodiljski turizam" nudi "all inclusive" smeštaj po veoma visokoj ceni, a sa sve buduće mame kojima cena nije nikakav problem, predstavlja najlakši način da dođu do američkog državljanstva.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading