Vodila se kao nestala već 43 godine: Pronađena je u domu A NJEN ŽIVOT PRAVA JE MISTERIJA

Autor:

Razonoda

13.01.2018

09:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Žena koja je nestala iz okoline Njujorka pre 43 godine pronađena je u saveznoj državi Masačusets u ustanovi za ljude s poteškoćama.

RepublikaFoto: pixabay.com
Čak ni sama ne zna šta se s njom dešavalo

Lokalne vlasti potvrdile su kako pati od demencije. Flora Stevens ima 78 godina, a koristila je prezime Haris kada su je detektivi pronašli blizu Bostona.

Vlastima nije jasno što joj se dogodilo od kada je nestala u avgustu 1975. godine do dana kada je pronađena. Tada žena od 36 godina poslednji put je viđena kad ju je muž ostavio u Monticelu kako bi obavila pregled kod doktora.

Kada se vratio po nju, nije je bilo tamo. Policija je povremeno istraživala ovaj slučaj, ali bez napretka u istrazi.

Zahvaljujući istrazi policajca iz Njujorka u septembru se istraga pomakla s mrtve tačke.

Pronađeni su ostaci u susednom okrugu.

Policija je mislila da bi ostaci mogli biti od Stevensove, ali su istragom shvatili kako je neko koristio njene podatke u Masačusetsu. Istragom su došli do "Lovel" ustanove, a tamo su pronašli Floru Haris, koja je u ustanovi od 2001. godine.

Detektivi su potvrdili kako je reč o istoj osobi. Medicinski podaci govore kako je Haris živela u staračkim domovima u Nju Hempširu i Njujorku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading