Teniserka savetuje mame: "Sve emocije su normalne posle porođaja"

Autor: b92.net, Republika

Lifestyle

07.08.2018

22:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Teniserka Serena Vilijams otkrila je 11 meseci posle porođaja da je tada patila od postporođajne depresije i da sada uviđa da je to potpuno normalno. Iako je u javnosti često govorila o roditeljstvu, nedavno je ponovila da se ne oseća kao dobra mama iako joj je njena ćerka apsolutni prioritet u životu.

Foto: instagram.com/serenawilliams
Serena Vilijams

Ćerka poznate sportistkinje dobila je ime po njenom ocu- Serenim muž se zove Aleksis Ohanian, a ćerka Aleksis Olimpija Ohanian Junior.

"Prošla nedelja bila je izuzetno teška za mene", napisala je na svojoj poslednjoj objavi na Instagramu. 


Hrabro, otkrila je i da mnogo čita o postporođajnoj depresiji koju je osetila kad je pre 11 meseci rodila ćerku. 

- Čula sam da ona može da traje i do tri godine ako se žena ne obračuna sa svojim osećanjima. Pričam često o svemu sa svima. Normalno je što mislim da ne rardim dovoljno za svoju bebu. Potpuno je normalno - napisala je uz preporuku svim mamama da budu što više uz svoju decu. 

 

 

Family day yesterday. @olympiaohanian was not having it though. @serena collection top.

A post shared by Serena Williams (@serenawilliams) on Jun 8, 2018 at 7:18am PDT

 


-"Meni moja ćerka stalno nedostaje. Ali, moram da radim, treniram. Takav je život", prenosi "The Sun" teniserkine savete. 

Serena je rekla i da je potpuno samostalno brinula o bebu do njenih šest meseci, a onda je morala da počne sa treninzima. 

- Držala sam je u naručju i rekla sam joj da moram da radim, da se malo udaljimo, ali da ćemo uvek biti tu jedna za drugu - nedavno je rekla medijima.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading