5 LEKCIJA POZNATIH DAMA - naučile su ih i srećne su!

Autor:

Lifestyle

18.02.2018

23:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Opra Vinfri, Bijonse, Džesika Alba i druge svetske dame uspele su da prevaziđu životne prepreke uz pomoć ovih lekcija koje nije bilo lako naučiti.

RepublikaFoto: www.instagram.com/beyonce
Bijonse

1. Nikada nećete biti dovoljno spremni 

- Žene se moraju pomaći od razmišljanja da nisu spremne nešto učiniti i razmišljati tako da žele nešto učiniti i pritom nešto naučiti – Šeril Sandberg.

2. Uvek ćete nailaziti na prepreke i izazove 

- Izazovi su darovi koji nas teraju da tražimo novo središte gravitacije. Nemojte se boriti s njima. Samo pronađite novi način da stojite  – Opra Vinfri.

3. Neće se uvek svi složiti sa vašom vizijom 

- Ljudima je teško shvatiti ozbiljno nekoga ko nikada nije nešto učinio. Ali meni je to dalo vetar u leđa da se pomaknem napred - Džesika Alba, prenosi b92.net.

4. Doživeti neuspeh je sasvim u redu 

- Stvarnost je da ćete ponekad doživeti neusjeh. I nikada niste predobri da gubite. Nikada niste preveliki da gubite. Nikada niste prepametni da gubite. To se jednostavno događa – Bijonse.

5. Ne dozvolite strahu da vas zaustavlja 

- Neustrašivost je poput mišića. Iz svog vlastitog života znam da što više vježbam, to je prirodnije da ne dopuštam da me moji strahovi vode – Ariana Hafington.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading