ŽENE, JEZIK ZA ZUBE: O ovim stvarima pričaju samo ALAPAČE

Autor:

Lifestyle

31.12.2017

23:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lepo je da imate planove, da ste ushićeni i želite da svoju sreću sa svima podelite, ali stari mudraci savetuju da takve stvari, kao što su vaši planovi za budućnost ne treba nikome govoriti pa čak ni najbližima…

RepublikaFoto: pixabay.com
Pssst

Budućnost je samo vaša

O planovima za budućnost treba da se ćuti dok ne postanu istina. Dosta naših ideja imaju slaba mesta po kojima im se može naneti udarac i tako se mogu lako razrušiti. Zato čvrsto radite na njihovom ostvarenju i budite strpljivi dok se sve ne ostvari onako kako ste zamišljali. Strpljenje je jedna jako vredna osobina i čini se da je sve ređa u našem okruženju.

RepublikaFoto: pixabay.com

Nijedna nije svetica

Ne pričajte okolo i svima o svom dobročinstvu. Ako ste učinili neku dobru stvar nemojte ići okolo i svima govoriti kako ste vi bili dobri. Ne valja biti previše ponosan i hvalisav, što je jedan od većih grehova i zato pazite šta i kako pričate.

Jezik kvari porodicu

Ono o čemu takođe ne trebalo da pričati jesu vaši porodični problemi i uopšte o vaši lični problemi. Zapamtite - što manje govorite o svojim problemima u porodici, time će ona postatijača i stabilnija!

RepublikaFoto: pixabay.com

Ne budite alapača

Ako i čujete neki trač ili ogovaranja ili ste pak svakodnevno u takvom okruženju koje voli da širi i razglaba o tračevima, vi to ne činite, ne budite isti kao drugi i neka se s vama to širenje zaustavi. Kaže se da čovek koji dolazi kući i prepričava gluposti i tračeve koje je čuo tokom dana ni po čemu se ne razlikuje od čoveka koji je ušao u kuću i nije skinuo cipele.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading